Young Environmentalist In Action

mrt 09 2022

Young Environmentalist In Action

Mijn ervaring in het project “Young Environmentalist In Action”, flow 2 in Oldemarkt.

 

Nou, ik ben Bruno, uit Spanje, ik heb mezelf al eerder voorgesteld op Social Media. Het project dat ik van 20 t/m 26 februari heb gevolgd ging over milieu en recycling en was gericht op jongeren tot 30 jaar.

 

Het leek me een onvergetelijke ervaring, waarin ik verschillende dingen heb geleerd:

 

Ik heb geleerd om met mensen van over de hele wereld om te gaan, ongeacht waar ze vandaan komen, en ook om Engels te spreken, wat ik enorm heb verbeterd.

Ik heb verschillende culturen van verschillende plaatsen geleerd. Ik heb ook eten van verschillende plaatsen geprobeerd, allemaal uitstekend en op de laatste dag kookte ik een paella voor iedereen, die ze erg lekker leken te vinden.

We hebben ook feiten geleerd over het milieu, hoe het correct wordt gerecycled en we hebben veel activiteiten uitgevoerd met betrekking tot het op een duurzame manier maken van objecten of het vertegenwoordigen van verschillende ideeën door middel van kunst en afval.

Tot slot wil ik ook zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad, ik heb veel vrienden gemaakt van over de hele wereld die ik zeker zal bezoeken.

 

Blij met deze ervaring!

 

#project #milieu #oldemarkt #erasmus+ #erasmus+ #activiteiten #jeugd #mensen #recycling #afval #interessant #week #blog #onderwijs #talen #cultuur #YoungEnvironmentalistInAction

Deel Post