Social Media: Reach and Engage Marginalized Youth – 28 October – 3 November 2022

We zijn verheugd om deze zeldzame kans te bieden om deel te nemen aan een Social Media-training in een prachtige en luxe boerderij met eigen kookgelegenheid in Devon, Zuidwest-Engeland, VK.
Gefinancierd door de Europese Unie, zal dit een fantastische leerervaring zijn voor een week waar jeugdwerkers en jeugdleiders vaardigheden en beste praktijken over het gebruik van sociale media zullen uitwisselen met een focus op het verbeteren van het bereik en de betrokkenheid van gemarginaliseerde jongeren.
De leerweek met grote impact zal ook de leiderschapsvaardigheden van individuen testen en uitblinken in management-, teamwerk- en organisatorische vaardigheden, aangezien elk individu een cruciale rol zal spelen bij het beheer van het onroerend goed, teams en het leveren van activiteiten.
We zullen elkaar kunnen leren kennen en ons volledig kunnen onderdompelen in de leerervaring zonder veel afleiding van de buitenwereld. Het landhuis is perfect gepositioneerd op het landelijke Engelse platteland dat bekend staat om zijn wandelingen op het platteland, schone lucht en historische lokale dorpjes.

De training zal ons allemaal helpen om beter te begrijpen hoe we sociale media kunnen gebruiken en hoe sociale-mediastrategieën kunnen worden aangescherpt om gemarginaliseerde groepen jongeren te bereiken, en hoe sociale media kunnen worden gebruikt om positieve waarden te delen en bij te dragen aan het tegengaan van gewelddadige radicalisering van jongeren.
We wisselen best practices uit, verkennen tools voor sociale media, werken aan strategieontwerp en verbeteren de vaardigheden op het gebied van sociale media-analyse.
We zullen ook elkaars culturen verkennen, positieve culturele waarden uitwisselen en nieuwe internationale vrienden maken als resultaat van deze transnationale samenwerking.

Bewustwording van het feit dat dans een van de voorgestelde oplossingen is.
Jongeren vertrouwd maken met dansen (groepspresentaties, kleine workshops)
Benadruk de belangrijke fysieke, spirituele en emotionele voordelen.
Ervaar lessen in menselijke waarden door middel van dans, verbeter de persoonlijke ontwikkeling van mensen (ongeacht ons lichaamstype, onze afkomst, onze leeftijd, ons geslacht).

Locatie:  Devon, South West England, UK.

Datum:  28 October – 3 November 2022

 

Download the INFOPACK HERE

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie. (Reiskosten worden vergoed tot €180 p.p)

 

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

  • Deelnemers dienen tussen de 18 en 30 jaar oud te zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.