Sevgi’s Ervaring (2)

Sevgi's experience
mrt 09 2020

Sevgi’s Ervaring (2)

Hallo ik ben Sevgi!

Je kent me waarschijnlijk, dit is het tweede bericht dat ik schrijf. Nu ben ik in Turkije na een stage in Nederland. Ik heb gedurende twee maanden goede herinneringen en ervaringen opgedaan bij DTH.

Gedurende deze twee maanden verbeterde ik mijn vermogen om Engels te spreken en leerde ik een blogpost te schrijven. Ik denk dat het belangrijkste is dat ik voor het eerst in mijn leven bij een team kwam. Dit was mijn eerste kantoorervaring. De tijd die ik hier heb doorgebracht, gaf me een breder perspectief.
Ik zal ook mijn korte weekendwandelingen tussen de vogels en bomen in Deventer en de tijd die ik in de bibliotheek doorbracht missen.

Ik heb veel geluk, want ik heb vrienden op 2250 km van mijn huis. Dit team achtervolgt goede dingen, ik raad je aan ze te volgen.

Deel Post