PERSON Project Final Meeting

Dit project (PERSON) heeft tot doel de inzetbaarheid, omscholing en de sociale vaardigheden van NEET’s (Not in Education, Employment or Training) en inactieve jongeren te bevorderen om duurzame en gekwalificeerde arbeidskrachten te ontmoeten en het concurrentievermogen van Turkije en Europa te verbeteren. Het project zal een innovatief opleidingscurriculum en methodologieën bieden om te voorzien in de behoeften van jonge individuen, niet alleen op het werk, maar ook in hun sociale leven. Daarom zijn drievoudige doelstellingen gericht. Ten eerste is er de noodzaak om jonge mensen in detail te begrijpen tijdens hun overgang van NEET’s of inactieven naar werk. De andere zijn de behoefte aan een tool / platform voor het verzamelen en delen van gegevens, een opleidingsplan voor het aantrekken en omscholen van meer inactieve jonge mensen en de noodzaak om een brug te slaan tussen communicatie en gezamenlijk werk dat vaak bestaat tussen universiteiten, personeel, senior management en studenten in internationaliseringsinspanningen en -activiteiten.

Locatie: N.v.t

Datum: 21 december 2020 – van 12:15 tot 13:15

 

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Je krijgt een unieke kans om gelijkgestemden uit heel Europa te ontmoeten en samen te werken, laat je inspireren door je gesprekken en plan samen je eigen toekomst!

 

Nog een opmerking:
Om een ​​virtueel project mogelijk te maken, is het belangrijk dat elke deelnemer toegang heeft tot een computer met werkende audio- en videofuncties, evenals toegang tot een adequate internetverbinding.

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

  • Deelnemers dienen tussen de 18 en 30 jaar oud te zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet toegang hebben tot een computer met werkende audio- EN videofuncties en een adequate internetverbinding
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • De onderstaande formulieren moeten ingevuld zijn.

https://forms.gle/2zdV1wYFnjGZRzW9A