Onze eigen Tesla op kantoor

Tesla op werk

Op diverse parkeerterreinen vind je Tesla’s op de parkeerplaatsen, maar Irene Weerkamp van Drawing to Health Foundation heeft een eigen Tesla op kantoor. Irene Weerkamp is een docent, pedagoog en pionier. Door haar stichting Drawing to Health zijn met diverse universiteiten beeldtaalprogramma’s ontwikkeld, om de “soft Skills” in kaart te brengen van werknemers en teams. De “Tesla” van Irene is geen auto, maar een uitvinding die Nikola Tesla deed met zijn collega wetenschapper George Lakhovsky.

 

Beide wetenschappers ontwikkelden het originele apparaat en het basisidee voor de therapie. In de jaren rond 1920 ontwikkelden zij samen de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radiozenders en ontvangers. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het “magnetisch spectrum”, absorberen zij energie die past bij hun resonantiefrequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is.

 

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat een diepe ontspanning de meest effectieve manier is om weer in balans te komen. Met behulp van veilige hoogfrequente resonantietechniek is die diepe ontspanning te bereiken. Over de gehele wereld wordt deze methode ingezet. Multi Wave Oscillator is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een breedspectrum aan hoogfrequenties met harmonische golven produceert.

 

 

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

U gaat op een gemakkelijke stoel zitten en stelt zich in op een moment voor uzelf. De MWO wordt aangezet en eventueel zet u een timer voor uzelf. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat mensen spontaan in slaap vallen, omdat het zo’n rustgevende uitwerking heeft! De ringen staan aan beide zijden, uw stoel staat ertussen. En dat is het: u hoeft verder niets te doen, behalve genieten en ontspannen. De techniek en het beleven is simpel en mooi door eenvoud.

 

Het resultaat is een diepe ontspanning, een ervaring van gedachteloos zijn en een algeheel gevoel van welbehagen. Het is voor veel mensen een openbaring te ervaren hoe het is als men gedachteloos is. Er daalt rust neer in je zelf en die ontspanning is vooral bij mensen die verkrampt zijn of pijn hebben een echte weldaad.

 

 

Probeer het uit

Irene: “We zagen in onze programma’s die we in Nederland en Europa draaien dat veel jongeren en werknemers last hebben van stress en behoefte hebben aan ontspanning. De Multi Wave Oscillator kwam op ons pad en het leek ons een mooie toevoeging in onze trainingen. We hebben “onze Tesla” nu in kleine kring bij onze relaties en buren uitgeprobeerd en de reacties zijn zeer positief, zelfs van wetenschappers waar we mee samenwerken. We gaan de “Tesla” nu inzetten op een gedeelte van onze trainingen en stellen het ook beschikbaar voor de lezers van dit magazine om het een keer uit te proberen”.

 

Kom zelf de rust ervaren!

Meld u aan door te mailen naar info@drawingtohealth.com of via ons contactformulier.