Onze aanpak

Genderdiversiteit

Er wordt veel talent verspild. Wist u dat bijvoorbeeld vrouwen gemiddeld na twee jaar weggaan uit een topfunctie? Dit omdat vrouwen op de werkvloer vaak tegen bepaalde problemen aanlopen. Ze worden niet serieus genomen, en er wordt van hun niet verwacht dat ze een ander positie hebben dan secretaresse of marketingmedewerkster. Wij willen met behulp van TekenAssessments laten zien dat vrouwen op de werkvloer waardevolle soft skills hebben die van belang zijn voor het bedrijf.

 

Talentontwikkeling

Door onze assessments kan inzicht worden gekregen in iemands sterke kanten en zijn valkuilen. Zo kan worden gekeken naar wat iemands talent is, hoe hij die kan laten groeien en hoe hij zijn valkuilen het best kan omzeilen en te boven komen. Dit verbetert niet alleen de prestaties van uw werknemers en uw bedrijf, maar ook het welzijn.

 

Duurzame Inzetbaarheid

Als u wilt weten hoe het is gesteld met uw werknemers is dit een goed traject om te doorlopen. Wij maken inzichtelijk hoe uw werknemers er aan toe zijn. Zijn ze over- of onderbelast? Hebben ze plezier in hun werk? Zijn ze betrokken bij hun baan? Hebben ze voldoende kennis? Door deze zaken goed inzichtelijk te maken, kan er een betere situatie op de werkvloer gecreëerd worden, waardoor er minder verzuim en meer werkplezier ontstaat.

 

Werving & Selectie 

Heeft u problemen met het werven van de juiste kandidaten? Of met het binden van deze kandidaten aan uw bedrijf? Wij kunnen doorgronden hoe iemand in elkaar steekt, wat zijn zijn sterke punten, waar loopt iemand warm voor, wat zijn zijn zwakke punten en zijn angsten? Zo kunt u iemand selecteren die het beste bij uw bedrijf en uw team past.

 

Teamverband

Heeft uw team problemen met samenwerking? Merkt u dat uw team niet zo hecht is als dat het zou kunnen zijn? Dan is het interessant om met een team assessments te maken om te kijken of er conflicterende persoonlijkheden zijn, of dat er onopgeloste onenigheden nog in de lucht hangen. Als u deze kunt luchtten en oplossen kan uw team beter en efficiënter werken.

 

Investering Veiligstellen

Gaat u investeren in uw bedrijf? Door bijvoorbeeld een cursus of opleiding te volgen, of nieuwe werknemers aan te nemen met waardevolle skills die uw bedrijf nodig heeft. Maar hoe weet u nou of die werknemer wel kan leren en presteren, en ook past binnen uw team? De InvesteringsAssessment kan u helpen om goed inzichtelijk te krijgen of u uw investering op de goede plek heeft zitten.