Missie en Visie

Er zijn allerlei manieren om kandidaten meer te leren over zichzelf en hun ideale plaats in uw organisatie. Vreemd genoeg vergeten we vaak een manier die heel direct, puur en veelzeggend is: beeldtaal. Als iemand tekent, laat hij of zij zichzelf helemaal zien.

 

Daarom is een TekenAssessment®, TekenConsult of TekenWorkshop een mooi instrument.

 

Tekeningen interpreteren klinkt misschien als koffiedik kijken, maar het is een vak. Als bevoegd docent beeldende vorming heb ik me gespecialiseerd in het lezen van tekeningen. Om me daar verder in te verdiepen, heb ik ook de opleiding tot Specialist Creatieve Communicatie gevolgd. Met die achtergrond, ervaring en opleiding kan ik elke tekening interpreteren en meer over de maker vertellen. Nog belangrijker: ik doe dat met oprechte interesse en ontzettend veel plezier!

Wij doen mee aan Global Goals!

 

Op 25 september 2015 zullen 193 wereldleiders zich verbinden aan 17 globale doelstellingen om in de komende 15 jaar 3 bijzonder belangrijke zaken te bereiken. Een einde maken aan extreme armoede. Ongelijkheid en onrecht bestrijden. Het probleem van klimaatverandering oplossen.Als we er allemaal voor vechten, dan moeten onze leiders ze wel tot uitvoering brengen.

 

Maar om echt te werken, moet iedereen ervan weten. Je kunt niet vechten voor je rechten als je niet weet welke rechten dat zijn. Je kunt wereldleiders niet overtuigen om actie te ondernemen als je niet weet waar je ze van moet overtuigen. Als de doelstellingen bij iedereen bekend zijn, dan worden ze niet vergeten.

 

Wij streven ernaar om ons best te doen deze doelstellingen te bewerkstelligen samen met andere bedrijven!