It’s time to grow!

In de context van de huidige wereldwijde crisis, veroorzaakt door het Covid -19-virus, is het aantal van de werklozen zal naar verwachting de komende maanden aanzienlijk toenemen. Inclusie in de samenleving kan de precaire economische situatie verminderen, omdat het een manier is om inactieve jongeren vast te stellen geïntegreerde, actieve en inclusieve burgers te zijn. Het project voldoet aan de huidige en permanente behoeften onder jongerenwerkers: de noodzaak om vaardigheden op het gebied van sociaal ondernemerschap te verbeteren die kunnen worden gebruikt als een instrument voor sociale inclusie in de huidige economische context, uitwisseling van kennis en ervaringen, bewustzijn van de rol van jonge e-ondernemers bij het vormgeven van de toekomst van Europese samenleving en bij het helpen van kansarme jongeren om gemakkelijker op de arbeidsmarkt te integreren.

Doel: De sociale inclusie van kansarme jongeren vergroten door de kennis van Youth Workers over het bevorderen en stimuleren van sociaal ondernemerschap als middel sociale inclusie te vergroten.

Doelen
1. Vaardigheden verbeteren om het ondernemersvermogen van jongeren onder jongeren te vergroten
2. het creëren van niet-formele tools en methoden die kunnen worden toegepast bij het werken met kansarmen jongeren in projecten ter bevordering van sociaal ondernemerschap
3. het ontwikkelen van de kennis van jeugdwerkers in het schrijven van projecten in het Erasmus+-programma en het promoten van de Youthpass-tool

Onze activiteiten zullen gebaseerd zijn op niet-formele onderwijsmethoden zoals energizers, workshops, vergaderingen, discussies, presentaties, brainstorms, evaluatiesessies, evenementen. Als onderdeel van het project zullen we interessante resultaten creëren die nuttig zullen zijn als educatief materiaal.

De doelstellingen van het project zijn:

 

Locatie: Craiova, Roemenie

Datum: 20 – 29 augustus 2021

 

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie.

 

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

  • Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.