ECOTur Monte

Dit project is gericht op milieubewustzijn. Een actieve burger zijn is erg belangrijk voor moderne democratieën, omdat ze alleen gedijen als al haar leden zich bezighouden met een tekort aan politieke activiteit. Vooral sinds het begin van het “Covid-tijdperk” is de behoefte ontstaan ​​voor elke persoon om te handelen en bij te dragen aan de toekomst die hij / zij wil zien.

 

Tegelijkertijd ondervindt Europa nu al de gevolgen van de aantasting van het milieu en zijn de uitdagingen waarmee we vandaag worden geconfronteerd met betrekking tot dat probleem toegenomen. Leren en geïnformeerd worden over milieukwesties, zoals klimaatverandering en verlies van biodiversiteit, kan jonge mensen helpen om te beoordelen en te beslissen in hoeverre ze deel willen uitmaken van de verandering en ons kwetsbare huis willen beschermen.

Locatie: Evora, Portugal

Datum: 13 t/m 21 november 2021

 

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Je krijgt een unieke kans om gelijkgestemden uit heel Europa te ontmoeten en samen te werken, laat je inspireren door je gesprekken en plan samen je eigen toekomst! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie. (Reiskosten worden vergoed tot €275 p.p., dit is exclusief de verplichte PCR test)

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

 

  • Deelnemers moeten tussen de 18 en 30 jaar oud zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.