Educate your Life by the Colors of Nature – Noord-Macedonië

Er is een theorie genaamd de Attention Restorative Theory (ART), die het uitgangspunt volgt dat studenten zich beter kunnen concentreren nadat ze tijd hebben doorgebracht in de natuur. Tijdens het pandemieproces waarin we ons bevinden, voelen onze studenten zich mentaal moe tijdens zeer drukke werkuren thuis, zittend aan het online bureau. Of we het nu leuk vinden of niet, technologie heeft de effecten ervan op de perceptie van spel en plezier van onze leerlingen uitgebreid. Gewoonlijk zou de afbeelding de vier binnenhoekpunten beslaan, waarbij waarschijnlijker sprake is van virtueel spel. Het doel van oriëntatielopen is om achtereenvolgens naar verschillende controlepunten te navigeren die zich op een speciale koers bevinden, met behulp van een speciaal getekende kaart. Het idee van de oefening is om te beslissen over de beste route om in de snelste tijd te voltooien. Daarnaast zullen er kruidennamen in het controlepunt staan ​​om de plantennamen te herkennen. Organisatie De leerling van partnerscholen kan samen een toneelstuk spelen. Het wordt georganiseerd door de Coördinatorschool als Oriëntatieloopfestival.

 

1.Presentatie van oriëntatieloopsport en zal de manier van oriëntatielopen hebben ervaren.

 

2. Een visueel openluchtseminar door planten, bladeren en natuurlijke kruiden te leren.

 

3. Er wordt een oriëntatieloopfestival georganiseerd.

Locatie: Noord-Macedonië 

Datum: 3 t/m 7 oktober 2022

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie. (Reiskosten worden vergoed tot €275 p.p)

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

 

  • Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.
In geval van calamiteiten wordt er telefonisch contact opgenomen met de opgegeven contactpersoon.
Als u dit aanvinkt, gaat u akkoord met alle voorwaarden en met de verwerking van uw gegevens voor het participeren aan dit project. Zie ons Privacybeleid voor meer details