Educate your Life by the Colors of Nature – Griekenland

Kleuren zijn gerelateerd aan verschillende gevoelens. Gevoelens herkennen en proberen uit te drukken door middel van kunst is een menselijke behoefte die te vinden is in schilderijen en standbeelden. Een bezoek aan kunstgalerijen, of een wandeling door de stad of het dorp kan leerlingen op ideeën brengen. De leerlingen mogen alles mee naar huis nemen wat ze buiten aantreffen dat met de kleur te maken heeft. Bijvoorbeeld: rode bloemen, roodachtige bladeren, en voor de stad recyclebare materialen, rode coca cola blikjes en iets creëren.

 

Het proces van het evenement;
Dag 1: In het bos, op het stadsplein, zullen de studenten worden gevraagd om de kleuren te noteren die ze intens zien aan de strandzijde en de gevoelens van de kleuren op te merken, daarna zullen de deelnemers worden gevraagd om hun emoties te tekenen met kleurpotloden en thepaintings worden tentoongesteld op het Erasmus+ bord in de partnerinstellingsschool.

 

2e dag: voorbereiding van de keramische materialen die ze zullen maken, traditionele presentaties over keramische kunst. Ze zullen unieke keramiek maken die ze in de natuur willen en leren hoe ze methoden kunnen gebruiken om ze te drogen.

 

Dag 3: Gedroogde of gebakken keramiek schilderen activiteit zal plaatsvinden. Studenten en docenten van elke partnerinstelling stellen hun keramiek tentoon.

Locatie: Piraeus, Griekenland

Datum: 6 t/m 10 juni 2022

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie. (Reiskosten worden vergoed tot €275 p.p)

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

 

  • Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.
In geval van calamiteiten wordt er telefonisch contact opgenomen met de opgegeven contactpersoon.
Als u dit aanvinkt, gaat u akkoord met alle voorwaarden en met de verwerking van uw gegevens voor het participeren aan dit project. Zie ons Privacybeleid voor meer details