Easy Drugs Don’t Make Your Life Easy

apr 11 2019

Easy Drugs Don’t Make Your Life Easy

HAIR REDIVIVUS BUZAU ASSOCIATION kondigt de implementatie aan van “Easy Drugs Don’t Make Your Life Easy” jongerenuitwisseling in het kader van de actie KA 1 – Jeugdmobiliteit – van het Erasmus + -programma.

 

Het partnerschap omvat 42 jongeren uit 8 Europese landen: Tsjechië, Kroatië, Griekenland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en Roemenië. Het project is gepland van 3 tot 12 april 2019 in Sarata Monteoru en Buzau.

 

 

De context van het project is er een waarin jongeren steeds meer gemakkelijke drugs consumeren die leiden tot negatieve fysieke, mentale en sociale effecten.
Het doel van het project is om het gebruik van gemakkelijke drugs en ethno-botanische stoffen en de effecten op fysiek, mentaal en sociaal niveau te voorkomen en te bestrijden. De methodologie zal dynamisch en divers zijn en zal gebaseerd zijn op niet-formeel onderwijs. Het omvat games, presentaties, lezingen, simulaties, workshops, bezoeken, interculturele avonden.

 

 

De projectactiviteiten zullen bestaan ​​uit:

  • training
  • introductie
  • kennismaking met elkaar en vertrouwen
  • teambuilding en groepsdynamiek
  • de presentatie van het Erasmus + -programma en de jeugdpas-certificering
  • culturele en studiebezoeken in de provincie Buzau.

 

Er zullen 7 thematische workshops zijn waar de oorzaken en gevolgen van eenvoudig drugsgebruik zullen worden geïdentificeerd en geanalyseerd en maatregelen en oplossingen om consumptie te voorkomen zullen worden geïdentificeerd. In de creatieve workshops wordt een visuele campagne voorbereid, bestaande uit het maken van video’s, posters, flyers om het gebruik van eenvoudige drugs te bestrijden.

 

Deel Post