Duurzame Inzetbaarheid, ook voor u interessant!

Drawing To Health’ is de specialist die uw bedrijf, school of team op bijzondere (effectieve) wijze klaar stoomt voor de toekomst in personeelszorg: Duurzame Inzetbaarheid. Tot op hogere leeftijd vitaal en gezond kunnen blijven doorwerken – dat is waar duurzame inzetbaarheid in essentie om draait.

 

Hoe weet u of u daar klaar voor bent? Simpel, u huurt een specialist in die u helpt deze analyse te maken. ‘Drawing To Health’ is deze specialist.

 

Zij geeft niet alleen aan waar de verbeterpunten liggen en welke zaken aangepakt moeten worden. Als u alleen dat wilt, kunt u beter een grijze consultant inhuren. ‘Drawing To Health’ geeft juist weer kleur aan uw organisatie omdat zij, naast het op orde brengen van de processen, de mens centraal stelt. Daagt de organisatie zijn/haar werknemers uit? Zijn de medewerkers betrokken? Wordt sporten en gezond eten gepromoot? Is er een goede verhouding werk – privé? Deze onderdelen worden niet belicht omdat het een vereiste is, maar omdat ‘Drawing To Health’ gelooft in mensen. De psychosociale en emotionele kwaliteiten van mensen zijn belangrijk voor het functioneren van een organisatie. De zogenaamde ‘soft skills’. Meer weten? Kijk verder op onze website!

Mensen maken het verschil!

‘Drawing To Health’ werkt met beeldtaal. Dit doen we door middel van een tekeningsanalyse. Er wordt door de kandidaat een archetypische tekening gemaakt, bijvoorbeeld een boom, waarna de tekening wordt geanalyseerd door ‘Drawing To Health’. Dit werkt niet alleen individueel, maar ook in groepsverband. Als er bijvoorbeeld spanningen zijn binnen een team, dan organiseert ‘Drawing To Health’ een groepssessie, de tekenworkshop. Het onder begeleiding analyseren van elkaars tekening laat heel wat energie vrij komen.

 

U twijfelt nog? Wat het kost? U krijgt een totaal pakket tegen een schappelijk tarief. En u komt in aanmerking voor subsidie. Subsidie? Ja, echt! Het Europees Sociaal Fonds stimuleert de invoering van Duurzame inzetbaarheid bij bedrijven en organisaties. In de ESF-regeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en organisaties (zoals scholen) is vastgelegd dat de kosten van een adviseur voor het opstellen van een advies of het begeleiden van de implementatie van dat advies subsidiabel zijn.

 

Met andere woorden, als u ‘Drawing To Health’ in huurt voor het Duurzaam inzetbaar maken van uw bedrijf of organisatie, kunt u het grootste deel van de inhuur kosten terug krijgen in de vorm van een subsidie. Kortom, aarzel niet langer en neem contact op!

We zetten nog even alles voor u op een rij. U huurt ‘Drawing To Health’ in en krijgt:

 • arbeidstijdenmanagement
 • flexibele werkcultuur
 • intern en externe mobiliteit
 • gezond en veilig werken
 • periodiek onderzoek naar duurzame inzetbaarheid werknemers
 • bedrijfs- of organisatiescan
 • Nieuw ELAN: in eet, sport en sociale bedrijfscultuur
 • Nieuwe- en vernieuwde trainings- en leertrajecten / leercultuur voor werknemers
 • Frisse wind door bestaande teams/afdelingen
 • De mens centraal in het bedrijf
 • De unieke ‘Drawing To Health’ aanpak

U vraagt subsidie aan via www.agentschapszw.nl en betaalt zo goed als niets.

Het Europees Sociaal Fonds stimuleert de inhuur van specialisten door subsidie te verlenen voor de overgang naar Duurzame Inzetbaarheid.