Drawing to Health traint tijdens International Project Week in Emden.

mei 01 2018

Drawing to Health traint tijdens International Project Week in Emden.

Drawing To Health en Both Social zijn een internationale samenwerking aangegaan. Samen met Saxion University of Applied Sciences en de Emden University of Applied Sciences wordt er lesgegeven in een project over soft skills en online marketing.

Drawing To Health specialiseert zich in soft skills en de wetenschap achter tekenen. Both Social beschikt over online mediacoaches die alles kunnen vertellen over online marketing. Met name het online strategy canvas zal in de lessen aan bod komen zodat de studenten leren om hiermee te werken. Dit online strategy canvas is bedacht, uitgewerkt, wetenschappelijk gevalideerd en wetenschappelijk gepubliceerd door Both Social, de Universiteit Twente en Saxion hogeschool.
Deze internationale samenwerking resulteert in een project dat momenteel plaatsvindt op de hogeschool in Emden-Leer in Duitsland. Deze week wordt hier lesgegeven aan de studenten in Emden tijdens de International Project Week. Verder komen er uit heel Europa studenten, docenten en bedrijven op deze projectweek af om allen hun innovatie kennis te delen met elkaar. Topics als ondernemerschap, digital marketing en soft skills zullen aanbod komen.
Dit project zal plaatsvinden van 23-04-2018 tot en met 27-04-2018. Op elk van deze dagen wordt er 8 uur lang lesgegeven waarin er veel kan worden geleerd over soft skills en online marketing. Dit wordt gefinancierd vanuit Erasmus+

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u terecht op;
Irene Weerkamp;  0616435968, www.drawingtohealth.com, irene@drawingtohealth.com
Menno Both 0646122148, www.bothsocial.nl , menno@bothsocial.nl

http://oldweb.hs-emden-leer.de/index.php?id=6211

Deel Post