Design Social Change (NL)

Projectdoelen voor sociale verandering ontwerpen om jeugdwerkers, jeugdleiders in hun kracht te zetten en beoefenaars in de non-profit en sociale sectoren om een ​​creatieve aanpak te gebruiken voor hands-on probleemoplossing, om te creëren betere producten, diensten en ervaringen die de behoeften van mensen op peil houden de kern en om e effectiever te werken, menselijke en strategische manieren met meer gedeeld begrip.

Deze cursus introduceert het mensgerichte ontwerpproces

en de manier waarop het kan worden toegepast om initiatieven met maatschappelijke impact te ontwikkelen. De training is gebaseerd op een actie-lerende onderwijsbenadering om jongeren te begeleiden naar de praktische toepassing van de denkrichtingen, principes en goede praktijken. Deelnemers leren hoe ze deel kunnen nemen aan de hele cyclus van mensgericht ontwerpen door praktische oefening van alle fasen – definiëren, onderzoeken, bedenken, prototyping, testen, implementeren en reflecteren. Na afronding van deze cursus zijn jeugdwerkers in staat om mensgerichte ontwerpmindsets en -methoden tot echte projecten met een focus op sociale resultaten.
Ze zullen ook hun begrip van de omgeving waarin ze werken verdiepen en strategisch ingrijpen om schaalbare impact te bereiken. Met deze faciliteiten, jongeren
werknemers kunnen een cruciale bijdrage leveren aan het vermogen van een organisatie in de sociale sector om:
invloed op hun gemeenschappen en om een ​​sociale verandering aan te passen

Locatie: Sofia, Bulgarije

Datum: 24-31 januari 2022

 

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie. (Reiskosten worden vergoed tot €275 p.p)

 

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

  • Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.
  • Je moet in het bezit zin van een Europees Zorgverzekering Pas (EHIC)
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.