BE THE CHANGE!

Tijdens het project “Be The Change” leer je over het maken van films. Met deze films ga je aandacht vragen voor sociale problemen van jongeren in diverse Europese landen.  Jongeren uit de deelnemende landen: Armenië, Nederland, Italië, Kroatië, Cyprus en Montenegro. Tijdens het project leer je over social advertisement en het gebruik van film om aandacht te vragen voor deze problemen. Wat gaat er gebeuren?

Tijdens het project gaan de deelnemers leren hoe ze een film moeten maken. Ze leren het maken van een goed script, het op een juiste manier filmen en als laatste leren de deelnemers monteren. Aan het eind van de week worden de films gepresenteerd tijdens het Erasmus+ Be The Change filmfestival.

 

De deelnemers aan de jongerenuitwisseling zullen leren, zien en ontdekken hoe een video moet worden gemaakt en proberen met zijn hulp op te komen en het aan de samenleving te laten zien. 

Armenie Erasmus+ Be The Change

Locatie: Armenie

Datum: 18 augustus tot en met 27 augustus

 

Ben jij hier nou helemaal enthousiast van geworden? Schrijf je dan nu in! Alle kosten, d.w.z.: de reis, de trainingskosten, eten en hotel overnachtingen, worden vergoed door de Europese Unie.

 

 

Er zijn een paar eisen om mee te kunnen doen:

  • VACCINATIES AANVRAGEN VOOR HEPATITIS A+B, DTP EN RABIËS
  • Deelnemers dienen tussen de 18 en 25 jaar oud te zijn.
  • Je moet vaardig zijn in de Engelse taal
  • Je moet in Nederland woonachtig zijn, of in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs
  • Je moet bereidwillig zijn om gefilmd te worden gedurende de sessies en workshops van de activiteiten
  • En een ruimdenkend persoon zijn die in groepsverband kan samenwerken
  • Het onderstaande formulier moet ingevuld zijn.

 

In geval van calamiteiten wordt er telefonisch contact opgenomen met de opgegeven contactpersoon.
Als u dit aanvinkt, gaat u akkoord met alle voorwaarden en met de verwerking van uw gegevens voor het participeren aan dit project. Zie ons Privacybeleid voor meer details