Be The Change – Deel 1

jul 08 2019

Be The Change – Deel 1

“Be The Change”. Wie zegt dat we niets kunnen veranderen? Wie zegt dat veranderingen groot moeten zijn? We kunnen deze wereld veranderen in een betere plek om te leven. We kunnen beginnen met kleine veranderingen en het zal groter worden dan we hadden verwacht. Dus wees de verandering.

 

Het doel van dit programma is om de problemen te zien, om de manieren om ze op te lossen te begrijpen en om de wereld beter te maken. Het doel van dit programma is jongeren die op een creatieve manier over sociale problemen praten, zoals tekenen, sociale kunst, media, video’s maken. Wij geloven dat elke verandering kan worden gedaan door jongeren, omdat zij vaker met die problemen in aanraking komen.

 

De APV vond plaats van 6 juni tot 9 juni. We hadden partners, die wij al kenden van andere projecten die we samen hebben gehad. En we hadden nieuwe partners, met wie we nu voor het eerst kennismaakten. Het zal ons helpen om in augustus gemakkelijker samen te werken en het project zal productiever zijn, omdat we elkaar al eerder hebben ontmoet.

 

Praten over problemen, de oplossingen zien, proberen over hen heen te komen en het aan de samenleving te openbaren, is het doel van dit project, maar het kan niet plaatsvinden zonder de bezienswaardigheden te bekijken. We gingen naar Sagmosavank, een 13e-eeuws Armeens kloostercomplex in het dorp Saghmosavan in de provincie Aragatsotn in Armenië. Onze deelnemers zagen de Saghmosavank kerk en onze adembenemende bergen.

 

Toen gingen we naar Sevan Lake. Sevan wordt beschouwd als een van de drie grote “zeeën” van het historische Armenië. Het is het grootste wateroppervlak in Armenië en de Kaukasus. We zagen Sevanavank daar, hadden plezier samen en ondervonden enkele sociale problemen.

 

De belangrijkste bijeenkomst vindt plaats op 18-26 augustus 2019.

Laten we vandaag beginnen met verandering brengen. Laten we nu starten. Later zal te laat zijn.

Deel Post